Загальної і клінічної фармакології та фармакогнозії

Нутриціологія та броматологія Матеріали кафедри

  •  Consultation and practice schedule
  •  Силабус
  •  лекція 10 закони харч.неперенос. дієта.uk.en
  •  лекція 11 ожиріння діабет.uk.en
  •  лекція 12 хвороби органів травлення.uk.en
  •  лекція 13 атеросклероз.uk.en
  •  лекція 14 гіпертонія хвороби ЦНС.uk.en
  •  лекція 15 сердцево-судинні.uk.en
  •  лекція 3 теорії харчування.uk.en
  •  лекція 4 правила прийому їжі.uk.en
  •  лекція 5 дієтдобавки.uk.en
  •  лекція 6 складові БАД.uk.en
  •  лекція 6 складові БАД.uk.en(1)
  •  лекція 7 хітозан бетаїн таурін.uk.en
  •  лекція 8 хлорофіл резвератрол орнітін.uk.en
  •  лекція 9 харчові алергії.uk.en
  •  семінар 1 вода.uk.en
  •  семінар 2 овочі.uk.en
  •  семінар 3 хліб.uk.en
  •  семінар 4 молоко.uk.en
  •  семінар 5 риба.uk.en
  •  СРС 1 питна вода.uk.en
  •  СРС 10 рослинні олії.uk.en
  •  СРС 2 колбасні вироби.uk.en
  •  СРС 3 риба.uk.en
  •  СРС 4 хліб.uk.en
  •  СРС 5 овочі.uk.en
  •  СРС 6 молоко.uk.en
  •  СРС 7 алкогольні напої.uk.en
  •  СРС 8 фальсифікації.uk.en
  •  СРС 9 харчові добаквки.uk.en
  •  РП нутр англ дн
  •  Tests eng